10 voordelen van het gebruik van WordPress om de website van uw bedrijf te versterken

WordPress bestaat al sinds 2003 en is de meest populaire blogsoftware op de markt. In de afgelopen jaren is WordPress ook de contentmanagementsoftware bij uitstek geworden voor niet-bloggende websites. Hier zijn de 10 belangrijkste redenen waarom WordPress zo populair is en waarom u zou kunnen overwegen om over te schakelen naar een WordPress-platform voor de website van uw bedrijf.

1. Gebruiksgemak

WordPress is gemakkelijk in gebruik en heeft een intuïtieve interface. Het regelmatig toevoegen van nieuwe pagina’s, blogposts, afbeeldingen, enz. is een fluitje van een cent en kan snel worden gedaan. Omdat de technologie zo eenvoudig is, wordt de tijd die aan het creëren wordt besteed aanzienlijk verminderd.

2. Beheer uw website vanaf elke computer

WordPress is browsergebaseerd. U kunt vanaf elke computer met internetverbinding inloggen en uw site beheren.

3. Geen HTML-bewerking of FTP-software vereist

WordPress is een op zichzelf staand systeem en vereist geen HTML-bewerkingssoftware (zoals Adobe Contribute of Dreamweaver). U kunt een nieuwe pagina of blogbericht maken, tekst opmaken, afbeeldingen uploaden (en bewerken), documenten, videobestanden, afbeeldingsgalerijen enz. Uploaden, allemaal zonder dat u extra HTML- of FTP-software nodig hebt.

Social Media2x

4. Zoekmachines houden van WordPress websites

De code achter WordPress is erg schoon en eenvoudig, waardoor het voor zoekmachines gemakkelijk is om de inhoud van een site te lezen en te indexeren. Bovendien kan elke pagina, post en afbeelding zijn eigen metatag-trefwoorden, beschrijving en titel hebben en worden geoptimaliseerd voor specifieke trefwoorden, waardoor zeer nauwkeurige zoekmachineoptimalisatie mogelijk is. U kunt ook tags gebruiken om uw inspanningen voor zoekmachineoptimalisatie verder te verbeteren.

5. U heeft controle over uw website

U hoeft niet meer te wachten tot uw webdesigner eenvoudige updates op uw site aanbrengt. Met WordPress heeft u controle over bijna elk aspect van uw website en kunt u die eenvoudige aanpassingen snel zelf maken.

6. Het ontwerp van uw website is 100% aanpasbaar

WordPress fungeert als de motor voor uw website. Het uiterlijk van de site kan 100% worden aangepast, zodat uw merk op uw website kan uitblinken en uw bezoekers een unieke ervaring kan bieden.

7. Een blog is ingebouwd en klaar voor gebruik

Omdat WordPress oorspronkelijk is gemaakt als blogplatform, zijn blogmogelijkheden ingebouwd en indien gewenst eenvoudig te integreren. Het instellen van RSS / e-mailabonnementen op uw blog, reactiemogelijkheden en het automatisch toevoegen van de meest recente blogberichten aan andere pagina’s van de site (bijvoorbeeld uw startpagina) zijn ook toe te passen en helpen het bereik van uw bedrijf uit te breiden en maken uw website dynamischer en interactiever.

8. Breid de functionaliteit van uw site uit met plug-ins

Wilt u een evenementenkalender, videogalerij, Twitter Feed, Facebook Fan Box en meer aan uw site toevoegen? WordPress maakt dit mogelijk met plug-ins, waarvan de meeste gratis of zeer redelijk geprijsd zijn.

9. Uw site kan groeien naarmate uw bedrijf groeit

WordPress-sites zijn erg schaalbaar. U kunt honderdduizenden pagina’s of blogberichten op uw site hebben terwijl de prestaties van de website niet worden aangetast.

10. Meerdere gebruikers hebben

Als beheerder van een WordPress website kunt u meerdere gebruikers voor de website instellen en toegangsniveaus en mogelijkheden toewijzen aan elke gebruiker.