Website abonnementen

De website abonnementen zijn er al vanaf €19,95 per maand. We hebben verschillende standaard pakketten samengesteld, maar in overleg kunnen we uiteraard altijd een pakket voor u op maat maken. 

Wij ontwerpen een website die volledig aansluit op uw behoefte. Tijdens een intake zullen uw wensen besproken worden, waarna wij een website ontwikkelen die volledig op u en uw bedrijf is gericht, ook met oog op de toekomst.

Zodra uw website actief is, zullen we maandelijks tijd reserveren om uw website ook optimaal te houden.

Daarnaast krijgt u bij ieder website abonnement:

 • Een .NL domeinnaam
 • 2GB, 4GB of zelf 8GB aan schijfruimte
 • Een veilige website omgeving doordat wij een SSL certificaat voor u installeren
 • Hosting op een supersnelle SSL server
 • Onbeperkt dataverkeer
 • Wij beheren en herstellen uw back-ups bij eventuele problemen binen 24 uur, wij hebben tot 30 dagen back-up retentie
 • De installatie van WordPress updates  wordt door ons verzorgd
 • Technische ondersteuning zonder beperkingen

 

Eigenlijk verzorgen wij (bijna) alles voor u, zodat u ongestoord door kunt werken.

Onze abonnementen lopen per jaar. U dient uw abonnement 2 maanden voorafgaande aan het nieuwe jaar op te zeggen. 

Wanneer u gedurende een lopend jaar wilt opzeggen, dan geven wij geen restitutie. Wanneer u per maand betaald, zullen wij bij opzegging in het lopende jaar de resterende maanden in rekening brengen.

Mocht u uw website willen verhuizen naar een andere webhosting provider, dan rekenen wij hier €200,-  afkoop fee voor. Wilt u alleen uw domeinnaam verhuizen zonder uw website, dan is  dit kosteloos.

Jazeker! Het verhuizen van uw domeinnaam is kosteloos en wij zullen u hierbij helpen. Uw website en mailbox worden hierbij niet meeverhuisd. Deze raakt u dan kwijt.

Mocht u uw website tock mee willen verhuizen, dan brengen wij hiervoor een afkoopfee van €200,- in rekening.

Uw mailbox(en) kunt u helaas niet meeverhuizen. Indien u e-mails wilt bewaren, adviseren wij u om voor overstap een back-up te maken van al uw mailboxen.

Branding, Huisstijl en logo’s

Absoluut! Zo helpen wij u onder andere graag met het opzetten en inrichten van uw social media kanalen, zodat deze naadloos aansluiten bij uw website en huisstijl.

Vraag ons naar de mogelijkheden die we kunnen bieden.

Jazeker! Wij ontwerpen unieke logo’s die volledig aansluiten op u en uw bedrijf.

Wij weten als geen ander dat het ontwerp van een logo zeer belangrijk is voor uw bedrijf. Bij een eerste kennismaking met uw bedrijf,  zien uw klanten vaak het logo als eerste.  Wij vinden het belangrijk om een logo te ontwerpen dat aansluit bij uw bedrijf en tevens tijdloos is.

Bij het ontwerpen van uw logo maken wij verschillende concepten waaruit u een keuze kunt maken, totdat u volledig tevreden bent.

Naast het ontwerpen van logo’s en websites kunnen wij u helpen met uw complete huisstijl.

Denk hierbij o.a. aan: 

 • Ontwerp van templates voor Office producten
 • Briefpapier en envelop ontwerp
 • Ontwerp van visitekaartjes
 • Samenstelling van (bedrijfs) kleuren
 • Keuzes van typografie (lettertypen)
 • Ontwerp en instellen van e-mail handtekeningen
 • Opzetten van een huisstijlhandboek
 • Opzetten van social media netwerken
 • Ontwerp van bedrijfskleding

Wanneer u niet volledig tevreden bent over uw huidige logo, of als het tijd wordt om uw logo te moderniseren, helpen wij u graag. 

Wij zullen in goed overleg elementen uit het huidige logo gebruiken en uw logo weer helemaal van deze tijd maken. Door het gebruik van elementen uit uw huidige logo blijft u herkenbaar voor uw huidige klanten.

Wanneer u alleen beschikt over een logo van slechte kwaliteit, kunnen wij deze voor u omzetten in een vector bestand. Een vectorbestand is oneindig te vergroten zonder kwaliteitsverlies.

Wij leveren de bestanden in alle gangbare formaten (AI, EPS, SVG, JPG, TIFF, PNG, GIF en PDF). Op verzoek kunnen wij uw bestanden in andere gewenste formaten aanleveren. AI, EPS en SVG zijn vectorbestanden en kunnen onbeperkt uitvergroot worden zonder kwaliteitsverlies!

Normaal gesproken leveren wij enkel bestanden aan, die u zelf aan kunt beiden voor drukwerk. Uiteraard kunnen wij u altijd adviseren, aangezien wij goede ervaringen hebben met enkele drukkerijen.
 
In enkele gevallen kunnen wij u de zorgen van de drukkerij uit handen nemen. Neem hiervoor contact met ons op.

Levering & Betaling

Voor webhosting en webdesign gaat de betaling in op de dag van levering van de domeinnaam. Hierbij bieden wij u de mogelijkheid om maandelijks of per jaar te betalen. De betaaltermijn is 14 dagen vanaf de factuurdatum.

Voor logoontwerpen, huisstijlen en hulp alle vormen van marketing betaald u achteraf. Na levering sturen wij u een factuur met een betaaltermijn van 14 dagen. 

U krijgt van ons een factuur met daarin de betalingsinstructies. Tevens kunnen wij op uw verzoek betaalverzoeken versturen via e-mail of WhatsApp. In alle gevallen hanteren wij een betalingstermijn van 2 weken.

Wij zullen u vooraf een offerte sturen waarin alle kosten zijn vermeld. 

In uitzonderlijke gevallen kunnen wij ook werkzaamheden verrichten tegen een uurtarief. Vraag ons naar de mogelijkheden hiervan.