WordPress Webdesign

Laat uw bedrijf opvallen boven de massa, met een op maat gemaakt WordPress webdesign!

Neem de controle over uw website-inhoud, met een betrouwbaar CMS dat al 255.000.000 websites gebruiken.

Maakt u zich zorgen over ontwerpbeperkingen met omvangrijke vooraf gemaakte thema’s? Wees gerust! Met WordPress kunnen wij een volledig op maat gemaakte website lay-out maken met uw behoeften, wensen en eisen in gedachten.

25% 

van alle websites draait op WordPress

255 Miljoen 

actieve WordPress sites wereldwijd

30 Biljoen + 

Maandelijke pageviews met CMS

Custom Design

Als u geen vooraf ontworpen WordPress-thema wilt gebruiken dat duizenden andere bedrijven gebruiken om hun bedrijf te promoten, is een aangepast custom ontwerp de juiste keuze.

Een custom ontwerp integreert elementen van de merkidentiteit van uw bedrijf om een website te maken die is afgestemd op uw visie. Neem geen genoegen met een kant-en-klaar thema dat uw bedrijf niet volledig vertegenwoordigt.

Custom Scripts

The sky is the limit met onze aangepaste WordPress-coderingsservices. Hoewel plug-ins van derden een geweldige manier zijn om initiële ontwikkelingskosten te besparen, kunnen ze ook een probleem vormen als het gaat om het aanpassen van de functionaliteit en services van uw website.

Met onze ontwikkeling op maat kunnen we maatwerksoftware voor uw website maken die 100% aansluit bij wat u nodig heeft, zonder beperkingen.

Software Updates

Een groot voordeel van het gebruik van WordPress is de regelmaat waarmee deze CMS-software updates krijgt, veelal beveiligingsupdates. De beveiligingsupdates helpen uw website te beschermen tegen hacking. Dit resulteert in het injecteren van schadelijke code, waardoor virussen worden verspreid naar de computer van uw paginabezoeker.

Om dit te voorkomen, bieden wij u WordPress software-updateservices, database back-ups en bestand back-ups.

Gebruiksvriendelijke Admin pagina

WordPress is volledig uitgerust met een gebruiksvriendelijk admin-gedeelte, waarbij secties van bewerkbare gebieden worden gescheiden in tabbladen (pagina’s, berichten, media, enz.). Naarmate uw bedrijf groeit, hebben de functies op uw website aangepaste tabbladen nodig (galerij, getuigenissen, services, enz.).

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van aangepaste WordPress-beheergebieden, het verbeteren van de bruikbaarheid en het stroomlijnen van website-updates.

Plugin Integratie

Het gebruik van vooraf gemaakte plug-ins van derden is een geweldige manier om tijd en geld te besparen. Het is ook een geweldige manier om de exacte functionaliteit te bepalen die nodig is voor uw eigen aangepaste ontwikkeling.

Het is echter wel belangrijk om te onthouden dat alle plug-ins voor updates en fixes afhankelijk zijn van de ontwikkelaar die ze heeft gemaakt. Als de plug-in niet wordt bijgewerkt naarmate WordPress groeit, leidt dit tot compatibiliteitsproblemen en functioneert het niet correct.